Husdjursbloggen

pic
Artikel  

Charlie stormtrivs i sitt nya hem
och får äntligen all uppmärksamhet han förtjänar

Under Charlies tid hos djurskyddsföreningen Djurens Vänner var det många som engagerade sig i hans historia, och när organisationen äntligen kunde tillkännage att de hittat ett nytt hem åt honom så var det många som ville fortsätta följa hans resa. Charlies nya ägare tog vara på detta intresse och startade därför en egen Facebook-sida, ”Charlie katts vardag”, om deras nya liv tillsammans. Så idag kan vi alla följa Charlies nya äventyr via sociala medier, där han leker, äter räkost och myser om vartannat!

författare
Seresto

15 Jan 2019

Artikel  

Mojos luktssinne ska
hjälpa 7-årige Liam

Bayer Animal Health och Apotek Hjärtat stödjer Svenska Service- och Signalhundsförbundets viktiga arbete med att utbilda assistanshundar.

författare
Seresto

07 Jun 2018

Artikel  

Ge gårdskatten
en trygg tillvaro

Har du en gårdskatt eller utekatt som älskar att spana och smyga runt i buskarna? Gårdskatten är ofta en glädjespridare och omtyckt av många.

författare
Seresto

07 Jun 2018

Artikel  

Låt inte katten
dra in fästingar

När vädret blir varmare vaknar naturen till liv och bjuder in till spännande upptäcktsfärder för utekatten. Men den ökade temperaturen innebär även att fästingarna vaknar.

författare
Seresto

07 Jun 2018

Artikel  

Djuren behöver någon
som kan föra deras talan

  Djuren behöver någon som kan föra deras talan ...
författare
Seresto

25 May 2018

Artikel  

Nu fortsätter vi stötta
våra superhjältar

Seresto stödjer Svenska Service- och Signalhundsförbundets viktiga arbete med att utbilda assistanshundar. Tack vare vår kampanj kunde vi förra året sponsra Svenska Service- och Signalhundsförbundet med 150 000 kronor. Läs mer här

författare
Seresto

27 Mar 2018

Blogginlägg  

Nu är det dags
att välja fästingskydd

Nu är våren här och temperaturen utomhus stiger. När vårvärmen kommer vaknar fästingarna och det är därför tid att redan nu tänka på att skydda ditt husdjur, och dig själv, mot de otäcka parasiterna. Välj fästingskydd med stor omsorg.

författare
Seresto

19 Mar 2018